ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΨΑΡΟΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.

ΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ Η ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ(ΦΥΓΙΑ)

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗ.

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΨΑΡΕΥΤΗΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΨΑΡΟΤΟΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

 

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΠΟΣ : ΑΠΙΚΟ,ΕΓΓΛΕΖΙΚΟ,ΚΑΣΤΙΝΚ ΜΕ ΜΟΝΑΓΚΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΓΚΙΣΤΡΑ,ΑΛΛΑ Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΑΓΚΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΝΙΓΚ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΕΨΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ: ΑΚΡΙΒΟΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ (ΡΑΦΗΝΑ-ΜΑΡΜΑΡΙ) ΚΑΙ Ο ΜΟΛΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.Ο ΒΥΘΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΑΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΜΟΥΔΑ ΜΕ ΑΡΑΙΕΣ ΦΥΚΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ , ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙ 100 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΛΟ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΒΑΘΟΣ , ΕΝΩ ΣΤΟ ΝΤΟΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ.

ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΑΒΡΑΚΙΑ, ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ , ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ , ΜΟΥΓΚΡΙΑ , ΣΠΑΡΟΥΣ κ.α ΤΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ:ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΑΓΚΙΣΤΡΑ ΣΑΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΡΙΔΑ (ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΔΑ ΄΄ΧΤΥΠΑΝΕ΄΄ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΒΗΧΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΓΚΡΙΑ ΠΟΥ ΛΙΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΑΡΔΕΛΑ). ΣΤΑ ΜΟΝΑΓΚΙΣΤΡΑ ΔΟΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟΔΟΛΙ, ΦΑΡΑΩ, ΚΑΙ ΜΑΝΑ. ΣΤΑ ΔΙΠΛΑΓΚΙΣΤΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ. ΣΤΟ ΕΓΓΛΕΖΙΚΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕΤΑΚΙ ΑΠΟ ΦΑΡΑΩ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΔΟΛΙ , ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΝΙΓΚ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΑΘΕΡΙΝΕΣ ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΣΕ ΑΣΠΡΟ Η ΓΚΡΙ ΓΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΝΥΧΤΑ. Η ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΨΑΡΕΜΑ. Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΑΦΡΥΣ ΒΟΡΙΑΣ Η Ο ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΤΙΑΣ ΜΕΧΡΙ 5 ΜΠΟΦΟΡ.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΦΥΓΙΑ

 

ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΦΥΓΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ , ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ . ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ . Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΡΦ ΚΑΣΤΙΝΓΚ ΜΕ ΜΟΝΑΓΚΙΣΤΡΑ , ΑΠΛΟ ΚΑΣΤΙΝΓΚ ΜΕ ΔΙΠΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΑΓΚΙΣΤΡΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ (ΟΧΙ ΜΕ ΡΟΔΕΣ) ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ , ΛΑΒΡΑΚΙΑ , ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ , ΚΑΙ ΣΠΑΡΟΥΣ . ΤΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ: ΜΟΝΟΔΟΛΙ , ΦΑΡΑΩ , ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΑΓΚΙΣΤΡΑ , ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ , ΜΑΥΡΟ , ΚΑΙ ΑΚΡΟΒΑΤΗ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑΓΚΙΣΤΡΑ , ΣΑΡΔΕΛΑ , ΜΑΡΙΔΑ , ΚΑΙ ΓΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΟΛΥΑΓΚΙΣΤΡΑ. ΤΑ ΝΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ , ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 150 ΜΕΤΡΩΝ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ ΒΑΘΟΣ , ΕΝΩ Ο ΒΥΘΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΚΑΛΩΜΑΤΑ . ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΜΟΥΔΑ ΜΕ ΦΥΚΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΝΑ .Η ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΕΨΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ:17:00-22:00 , 00:00-03:00 , 05:30-11:00 ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ .

 

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ .

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!

 

 

ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ:

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΔΙΚΟΣ , ΑΠΕΧΕΙ 196 ΧΙΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ 121 ΧΙΛ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΓΙΑ ΜΑΡΜΑΡΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ.

 

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΡΑΦΗΝΑ:

΄΄ΚΑΡΥΣΤΙΑ΄΄ 22940 26701-02

ΜΑΡΜΑΡΙ:

΄΄ΕΡΜΗΣ΄΄ 22240 32340-41

   sifisfishing.gr